Sis-parts fabriceert specifieke machineonderdelen. Met onze Teach-Inn-systemen kunnen wij elk product moeiteloos handmatig voor u aanpassen; zelfs tijdens een productieproces. Sis-parts biedt ruimte voor kleinschalige opdrachten, omdat u juist voor die ene specifieke opdracht dat uitzonderlijke onderdeel nodig heeft. Ideaal als uw machine nog niet aan vervanging toe is, maar een onderdeel bij een fabrikant niet meer besteld kan worden.  

Het Sis-parts-team heeft een ruime ervaring met diverse materialen, zoals metaal, rvs, inconel, kunststof en
non-ferro. Door deze expertise adviseren wij u soms een andere materiaalkeuze, omdat het resultaat hetzelfde blijft, maar het kostenplaatje veel aantrekkelijker voor u wordt. U beslist en onze expertise is gratis!
Elke opdracht is uniek: dát maakt ons werk zo leuk en daarin ligt onze uitdaging. Wij hebben standaard werkmethoden, zoals het cnc-draaien en cnc-frezen. Maar met onze Teach-Inn Draaibanken en Teach-Inn Freesbanken kunnen wij op elk moment uw product handmatig aanpassen. Sis-parts levert standaard
dat beetje meer! 

Wij hanteren het ERP-tijdregistratiesysteem. Als u belt, kunnen wij u direct informeren over het productieproces van uw opdracht. Een uitkomst voor uw eigen planning! Sis-parts hanteert concurrerende prijzen. Wij bewerken materialen zo efficiënt mogelijk. U ziet dat terug in onze offerte. Een kleine aanpassing betekent soms minder basismateriaal. Onze scherp geprijsde offerte kan dan nóg scherper! Sis-parts produceert conform (inter)nationale regelgeving en houdt daarbij rekening met specifieke regelgeving voor uw branche.

/impressie_wat_doen_wij/impressie_wat_doen_wij/impressie_wat_doen_wij/impressie_wat_doen_wij/impressie_wat_doen_wij/impressie_wat_doen_wij/impressie_wat_doen_wij/impressie_wat_doen_wij/impressie_wat_doen_wij

Lassen

Naast verspaning, zijn wij ook sterk in las en constructie werkzaamheden.
Lassen van staal, RVS en aluminium.
Ons bekende lasprocessen zijn het MIG-lassen, MAG-lassen en TIG-lassen.

Door de beheersing van vele soorten lasprocessen kunnen wij elk type plaatwerk, zowel staal, RVS als aluminium lassen. Ons specialisme gaat verder dan alleen het beheersen van lasprocessen. Wij hebben ervaring met lassen van staal, RVS en aluminium, maar ook het lassen van hoogsterkte staal is ons toevertrouwd. Zo kunnen wij o.a. - de door de offshore veel toegepaste staalsoort – S690 lassen.
Wij kunnen lasconstructies tot 20 meter lang en 4 meter breed lassen. Voor het lassen van buizen en ronde producten hebben wij een lasmanipulator, geschikt voor laswerk tot 1 ton.

 • sisparts_img-3011.png
 • sisparts_img-4638.png
 • sisparts_KPT-65.png
 • sisparts_pict-1.png
 • sisparts_pict-2.png
 • sisparts_pict-3.png
 • sisparts_pict-4.png
 • sisparts_pict-6.png
 • sisparts_pict-7.png
 • sisparts_pict-8.png
 • sisparts_pict-20.png